Choose format

In stock
NOK 439

Epilepsi. Behandling med mat, miljø og Mozart.

I pressen:

  • Les om boken på OmHelse.no, her.
  • Les utdrag av foredrag om boka på nettsiden til Tunsberg Medisinske Skole her.
  • Les anmeldelse i Tidsskrift for Den norske legeforening her
Epilepsi er en av de aller vanligste hjernesykdommene, men en tredel av epilepsirammede får ikke tilstrekkelig anfallsreduksjon med medikamenter. I tillegg opplever mange utålelige bivirkninger av dem.

Hva kan slike pasienter gjøre for å bli bedre?

Det finnes et stort antall tiltak når det gjelder kosthold, næringsstoffer, urter og annet som gjennom forskning og klinisk erfaring er lovende. Bare litt av dette tilbys av det offentlige helsevesenet.

Forfatteren presenterer her en oversikt over tiltak fortvilte epilepsirammede kan forsøke for å bli bedre - både i samarbeid med legen sin og på egenhånd.

Detailed information

  • Pages: 392
  • Language: Norwegian
  • ISBN: 9788215062266
  • Publication date: 29.08.2022
  • Book group: 223

Iver Mysterud

Iver Mysterud (f. 1966) er dr. philos. i biologi. Han har skrevet en rekke fag- og populærvitenskapelige artikler og flere bøker. Mysterud er fagredaktør i Helsemagasinet vitenskap fornuft (www.vof.no).
More about the author